Boek

Gewoon omdat ik het wil

Een jaar lang blogberichten gebundeld in een boek. Ik vind het lastig te zeggen waar mijn boek precies over gaat, het omvat namelijk heel veel. Een rode lijn binnen het boek is toch wel het vrouw zijn.

Ik heb mijn ervaringen, mijn waarheid en mijn beleving van het vrouw zijn en alle gecompliceerde gedachten die het vrouw zijn voor mij met zich meebrengt een jaar lang aan het papier toevertrouwt.

Van diagnose overspannen naar de (zelf) diagnose overgang en alle geestelijke verschijnselen die hierbij horen. Van de spil van het gezin zijn naar het zoeken naar een stukje voor jezelf. Want als je alles om je heen weghaalt, wie blijft er dan nog over?

Je leest mijn bevindingen en mijn gedachten hierover in mijn boek. Een stukje kwetsbaarheid toevertrouwt aan het papier.

Bestel ‘Gewoon omdat ik het wil’ via onderstaand contactformulier direct bij mij. Mijn boek kost € 24,99 (inclusief verzending binnen Nederland en België). De betaling kun je overmaken naar onderstaande rekeningnummer. Zodra ik de betaling heb ontvangen ontvang je van mij een bevestigingsmail.

Toch liever via mijn uitgever Boekscout bestellen?  Klik dan hier.

Het rekeningnummer is:

NL19ABNA0569559677
T.n.v. Madelyn Swaalep Arzbach
O.v.v. gewoon omdat ik het wil.

Belangrijk!  Vul je volledige naam en adresgegevens in.